Kustannussäästöjä laadun kärsimättä.

Yhtiöllä on vain kaksi tapaa tehdä enemmän tulosta; nostamalla myyntiä tai laskemalla kuluja. Hyvinkin pienillä muutoksilla ja prosessien trimmauksella päästään vuositasolla isoihin lukuihin.

Photo: Bantersnap

Tuotteet

Photo: Francesca Grima

Olemme valinneet tuhansia tuotteita tuhansille asiakkaille. Osaamme arvioda hinnan ja laadun oikealle levelille. Ulkomailta tehtävä tuotteiden etsintä ja hankinta ovat meille perustoimintoja. Paras osaamisemme on HoReCa-alan tuotteissa, mutta ei rajoittuen siihen. Brändätyt tuotteet, vaikeasti löydettävät ja kustannustehokkaamman vaihtoehdon kilpailuttaminen ovat meillä palvelutuotteita sinua varten.

Ostoputki

Photo: Nik Focht

Mitä ostaa, mistä ostaa ja miten ostaa ratkaisevat onnistuneet hankinnat. Hinta on tärkeä tekijä, mutta toimitusvarmuus vielä tärkeämpää. Tyhjästä hyllystä on paljon vaikeampaa myydä kuin täydestä. Ovatko ostot hajallaan ja eri henkilöiden vastuulla ns. oman toimen ohella? Ostotoiminnon järkeistäminen tuo ison säästön ja vapauttaa aikaa vaikkapa myynnin tehostamiseen. Milloin ehtisit jutella aihesta?

Sopimukset

Photo: Scott Graham

Sopimuksen määritelmä on: kahden tai useamman toisiaan edellyttävän tahdonilmaisun yhdistelmä. Hyvin laadittu sopimus on hankintasuhteen. molemmille osapuolille tärkeää, koska se luo vakautta ja selkeät säännöt. Teemme, arvioimme ja päivitämme sopimuksesi nykypäivään niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa kauppasuhteissa.Yksittäistä sopimusta voi toki arvioida, mutta se on helpompaa kun on nähnyt ja tehnyt niitä monta.

Suunnitellaan yhdessä